Julemeny
Noe å dele
Københavnernes julefat
Sild, gravlaks med sennepsaus, skagenrøre, ribbe, julepølse, leverpostei og frikadeller.
Serveres med sopp, egg, rødbetsalat, rødkål, tyttebær, urterømme, smør og brød.
Passer til 3-4 pers. Ekstra brød 45,-
Inneholder: Melk, egg, gluten, fisk og skalldyr 995Småretter
H.C. Andersens julesmørbrød
Grovt surdeigsbrød, ribbe, rødkål, sennepsmajones og sylteagurk
Inneholder: Melk, egg, gluten, sennep 258
Gravlaks
Skiver av gravlaks. Med kapers, dill, pepperrotrømme, sennepsaus og Melbatoast
Inneholder: Fisk og sennep 215
Rakfisk liten
Med rømme, løk, lefse, flatbrød, rødbeter og dillpotet
Inneholder: Melk, gluten, fisk, sulfitt 305Hovedretter
Rakfisk stor
Med rømme, løk, lefse, flatbrød, rødbeter og dillpotet
Inneholder: Melk, gluten, fisk, sulfitt 510
Ribbe
Med frikadeller, julepølse, rosenkål, poteter, rødkål, rørte
tyttebær og julesaus
Pinnekjøtt
Med Vossakorv, rotmos, poteter og sky
Inneholder: Melk 525
Ovnsbakt torsk
Med ertepurré, bacon, gulrøtter, smør og ovnsstekte poteter
Inneholder: Melk, fisk 445Dessert
Plommedessert
Karamelliserte plommer, mascarponekrem, pepperkakecrumble og vaniljeis
Inneholder: Melk og gluten 175
Riskrem
Med mandelflarn og rød saus
Inneholder: Melk, nøtter 175