Grovt surdeigsbrød, leverpostei, sopp, bacon, tomat, fritert grønnkål og revet pepperrot.
Grovt surdeigsbrød, røkelaks, pisket rømme, urter, kokte poteter, kokt egg, sitron, avokadokrem, dill.
Lyst surdeigsbrød, fritert rødspette, dampet rødspette, remulade, sitron, reker og kapers.
Lyst surdeigsbrød, skagenrøre, sitron, dill og rogn
Grovt surdeigsbrød, kokt potet, sild (syrlig), egg, pisket rømme med urter, rødløk, urter.
Grovt surdeigsbrød, frikadeller, salat, rødkål, remulade, syltet agurk, bacon, urter.
Grovt surdeigsbrød, skiver av roastbeef, salat, rå løk, remulade, urter, champignon, pepperrot og sylteagurk.
Grovt surdeigsbrød, tartar av okse, pepperrot, revet ost, urter, bacon, egg, trøffel og senneps-aioli.
Grovt surdeigsbrød, salat. sherrytomat, avokadokrem, hummus og urter.
Grovt surdeigsbrød, Salatmiks, spinatkuler, ricotta, paprika, løk, hvitløk, egg, panco, yoghurt, agurk, sitron og honning
Ostegratinert landbrød med hvitløkssmør
Husets utvalgte franske oster. Serveres med kjeks
Kremet fiskesuppe med laks, kveite, blåskjell, gulrot og fennikel. Serveres med brød
Klassisk fransk suppe. Gratinert med Gruyère-ost
Hvitløksgratinerte snegler. Serveres med brød
Serveres med brød. Kan også serveres som vegetar. Spør servitøren
Filét av kveite. Serveres med brokkoli, blomkål og gulrot. Kremet saus og potetmos.
Pasta i kremet saus med scampi, blåskjell, koriander og chili
Biter av indrefilet, Sjalottløk, bacon og sopp. Serveres med husets bearnaisesaus og pommes frites
Serveres med småpoteter, ovnsbakte rødbeter, pastinakkpuré og portvinsaus
Den midtre, møreste delen av indrefileten. Serveres med sesongensgrønnsaker, fløtegratinerte poteter, eller pommes frites og husets barnaisesaus
Hvitvinsdampede blåskjell i kremet saus. Serveres med brød. Kan også serveres på den Belgiske måten, med pommes frites. (Moules frites)